Aluaturi

duminică, 25 decembrie 2011

Paine de casa



Ingrediente: 500 g faina, un plic de drojdie uscata, un praf de sare si apa calduta.
Continuare ->





joi, 22 martie 2012

  Pacheţele cu carne



Ingrediente: 500g carne tocată de pui, 2 foi aluat foitaj, o linguriţă de nucşoară, o ceapă roşie, 2 ouă, o legătură de mărar, sare, piper, seminţe de mac, susan şi chimen.
Continuare ->




duminică, 12 februarie 2012

  Turte cu semințe



Ingrediente: 500g făină integrală de grâu, 200g amestec de semințe (floarea-soarelui, dovleac, in, susan, mac, chimen), 7g drojdie uscată, 200ml apă călduță
Continuare ->




luni, 20 februarie 2012

  Pateuri cu brânză sărată




Ingrediente: 2 foi (500g) aluat foitaj, 300g telemea sărată, 2 linguri semințe chimen, 2 ouă, 2 linguri semințe mac.
Continuare ->




Duminică, 22 ianuarie 2012

  Pâine cu semințe



Ingrediente: 1 kg făină, 50g semințe de floarea soarelui, 50g semințe de in, 50g semințe de dovleac, 50g semințe de susan
Continuare -> 



marți, 20 decembrie 2011

  Saratele


Ingrediente: 2 oua, 1 pachet margarina, 400g iaurt, 500 g telemea (eu o prefer pe cea de oi) 2 linguri de chimen si faina cat cuprinde (cca 500g).

Continuare ->



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu